Metsästä elinvoimaa

KLASSIKKO VAIHTOI KARTONKIIN: KARIN HAVUPUU-UUTEJUOMAN UUSI PAKKAUS

Karin Havupuu-uutejuoma nyt nestekartonkipakkauksessa: uusi havutölkki! Pitkään toivottu ja suunniteltu uudistus toteutuu nyt. Siirrymme ympäristölle ystävällisempään ja paljon toivottuun nestekartonkipakkaukseen. 

Uusi havutölkkimme on kooltaan 5 dl. Korkki ei irtoa pakkauksesta. Verkkokaupassamme pinena.fi tuote on tilattavissa 12-packina.

Jälleenmyyjille tuote tulee saatavilla yksittäisenä havutölkkinä sekä 6-packina kevään aikana. Itse tuote ei muutu miksikään: juoman valmistus ja resepti säilyvät alkuperäisenä perinnereseptinä, joka täyttää korkeat kansainväliset laatustandardit. Kartonkipakkauksessa on myös tuttu ulkonäkö sekä muoto. 

UUSI HAVUTÖLKKI sekä muut tuotteemme ovat tilattavissa pinena.fi verkkokaupastamme: www.pinena.fi

Karin Havupuu-uutejuoma on tutkittu tuote suoraan suomalaisesta metsästä.

Karin Havupuu-uutejuoma on nuorten luomumäntyjen kuoresta ja nilasta valmistettua juomaa, joka sisältää puhtaan metsän syvimmän olemuksen.

Havupuu-uutejuomaa on valmistettu pian 50 vuotta Kosken tilalla Siikaisissa ja se on saanut legendaarisen maineen juoman käyttäjien keskuudessa. Tuotteen maine kulkee edelleen käyttäjältä toiselle.

VOITTAJATUOTE ainoana

Suomessa: Jo kolme terveystuotealan voittoa!

Karin Havupuu-uutejuoma voitti Vuoden 2021 terveystuote -palkinnon. Voittaja ratkaistiin yleisöäänestyksellä terveyskaupoissa ympäri Suomen.

Tämä oli Karin Havupuu-uutejuomalle jo kolmas voitto. Aiemmat voitot ovat vuosilta 2003 ja 2010. Mikään muu tuote ei ole voittanut kategoriassaan edes kahta kertaa, saati kolmea.


Oletko sinä saanut apua Karin Havupuu-uutejuomasta?

Saamme jatkuvasti palautteita ja kiitoksia tyytyväisiltä Karin Havupuu-uutejuoman käyttäjiltä. Nämä palautteet tuovat meille joka kerta yhtä paljon iloa, sillä juoma on olemassa vain käyttäjiä varten.

Ota meihin yhteyttä ja jaa oma kokemuksesi Karin Havupuu-uutejuoman käytöstä.

Jaa oma tarinasi

Tiesitkö, että Karin Havupuu-uutejuoma sopii myös eläimille?

Haluatko tietää lisää? Laita meille viestiä ja kerromme sinulle enemmän, miten juoma sopii eläimille ja millaisissa tilanteissa lemmikkien omistajat ovat sitä käyttäneet.

Tilaa verkkokaupastamme

(*Siirryt pinena.fi verkkokauppaan)

Sokeriton

Vegaaninen

Valmis juotavaksi

Lisäaineeton

Luonnollinen

Alkuperäinen


HAE JÄLLEENMYYJÄKSI

HAE JÄLLEENMYYJÄKSI

RAVINTORENGAS OY

Ravintorengas Oy on länsisuomalainen havupuu-uutteen valmistukseen erikoistunut yritys.

Ravintorenkaan tuotantolaitos sijaitsee Siikaisissa Kosken metsätilalla puhtaan suomalaisen maaseudun keskellä – syrjässä asutuskeskuksista, valtateistä ja raskaasta teollisuudesta.


Ravintorengas Oy on valmistanut Karin Havupuu-uutejuomaa samalla tilalla jo vuodesta 1975 lähtien.

Ravintorengas Oy, Kuusistontie 3, 29810 Siikainen

Tilaa uutiskirjeemme

Saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista uutisista ja kausittaisista tarjouksistamme.


Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa.