Karin Havupuu-uutejuoma on tutkittu

suomalainen terveystuote

Karin Havupuu-uutejuomaa on tutkittu yliopistoissa

Karin Havupuu-uutejuoma on nuorten luomumäntyjen kuoresta ja nilasta valmistettua runsasravinteista ja helposti imeytyvää juomaa, jonka ansiosta elimistö saa tarvitsemiaan ravinteita ja antioksidantteja.

Juomaa on valmistettu pian 50 vuotta Kosken tilalla Siikaisissa ja se on saanut legendaarisen terveystuotteen maineen juoman käyttäjien keskuudessa. Suuri suosio on lähtöisin poikkeuksellisen vahvasta antioksidanttitehosta, joka on peräisin juoman sisältämistä fenolisista yhdisteistä.

Fenoliset yhdisteet ovat peräisin raaka-aineena käytetystä männyn kuorikerroksesta. Yhdisteiden tehtävä on suojata kasvia esimerkiksi auringon UV-säteilyltä, viruksilta, bakteereilta ja tuhohyönteisiltä. Näitä yhdisteitä onkin sen vuoksi eniten kasvien kuoressa ja välittömästi sen alla.

Useiden tutkimusten mukaan monet fenoliset yhdisteet estävät elimistössä tapahtuvaa hapettumista, jota pidetään syynä muun muassa sydän- ja verisuonitautien kehittymiselle. Fenoliset yhdisteet toimivat antioksidantteina, jotka auttavat elimistöä puolustautumaan hapettumista vastaan.

Yliopistotutkimusten mukaan tunnistettujen fenolisten yhdisteiden yhteismäärä yhdessä desilitrassa Karin Havupuu-uutejuomaa on jopa 48,9 mg. Fenolisista yhdisteistä juoma sisältää tutkimusten mukaan eniten resveratrolia ja katekiinia.

Resveratrolia tutkitaan tällä hetkellä paljon, sillä sen on erilaisissa tutkimuksissa huomattu olevan erittäin merkittävä terveyden edistäjä. Resveratrolia on runsaasti myös punaviinissä, punaisissa rypäleissä ja puolukassa. Katekiinejä puolestaan on myös teessä, jonka terveysvaikutukset tiedetäänkin laajalti.

Tutkimukset

Helsingin yliopisto

Karin Havupuu-uutejuoman Analyysitodistus

CRS Biotech

CRS Biotechin tutkimuslausuntoLATAA TÄSTÄ

Etsi lähin jälleenmyyjä

Karin Havupuu-uutejuomaa myydään Suomessa yli 400 jälleenmyyjän toimesta. On erittäin todennäköistä, että juomaa löytyy omasta lähikaupastasi. Klikkaa painiketta ja etsi sinua lähin jälleenmyyjä ja hae juomaa jääkaappiisi jo tänään!

Tilaa verkkokaupastamme

Tilaa Karin Havupuu-uutejuoma suoraan tilaltamme. Saat juoman lähimpään Matkahuollon pisteeseen tai suoraan kotiovellesi toimitettuna

(*Siirryt Ravintorengas Oy:n verkkokauppaan)

Vastustuskyky

Elinvoima

Aineenvaihdunta

Lisäaineeton

Luonnollinen

Alkuperäinen


HAE JÄLLEENMYYJÄKSI

HAE JÄLLEENMYYJÄKSI

RAVINTORENGAS OY

Ravintorengas Oy on länsisuomalainen havupuu-uutteen valmistukseen erikoistunut yritys.

Ravintorenkaan tuotantolaitos sijaitsee Siikaisissa Kosken metsätilalla puhtaan suomalaisen maaseudun keskellä – syrjässä asutuskeskuksista, valtateistä ja raskaasta teollisuudesta.


Ravintorengas Oy on valmistanut Karin Havupuu-uutejuomaa samalla tilalla jo vuodesta 1975 lähtien.

Ravintorengas Oy, Kuusistontie 3, 29810 Siikainen

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme

Saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista uutisista ja kausittaisista tarjouksistamme.


Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa.