Käyttäjien kertomaa

Karin Havupuu-uutejuoman käyttäjistä on vuosien saatossa tehty satoja käyttäjäkertomuksia.

Tutustu tällä sivulla yleisiin palautteisiin, erikseen tehtyyn käyttäjäkertomukseen ja jos haluat, voit jakaa meille myös oman tarinasi.

Käyttäjien antamaa palautetta ja käyttäjätarinoita

Esa "essi" Keskinen

MM-kultamitalisti Esa "Essi" Keskinen, kertoo TerveysSummit-ohjelmassa oman tarinansa suolistosairauden voittamisesta ja hyvistä kokemuksistaan Karin Havupuu-uutejuomasta.

Haavainen paksusuolentulehdus eli colitis ulcerosa lamaannutti Esan elämän, mutta nyt miehen vointi on hyvä. Karin Havupuu-uutejuoma kuuluu nykyään Esa Keskinen jokaiseen päivään.

Irma Kytökangas

Syöpähoitojen aikana pyritään kieltämään täysin luontaisten tuotteiden käyttö ja samalla potilaalle tarjotaan sipsejä ja karkkeja!

Oheisella videolla Terveystuotekauppias Irma Kytökangas Oulusta kertoo miten hän päätyi Karin Havupuu-uutejuoman käyttäjäksi saamansa rintasyöpädiagnoosin jälkeen.

Hoitojen aikana lääkärit ja hoitajat ihmettelivät miten Irma pysyi niin hyvinvoivana, eivätkä hoidot aiheuttaneet hänelle pahoinvointia eikä muitakaan oireita.

Hoidot myös tehosivat Irmaan erittäin hyvin. Yhtenä syynä Irma itse pitää havupuu-uutejuoman lisäksi sitä, että hän pyrki hoitojen aikana hoitamaan omaa terveyttään mahdollisimman hyvin.

#rintasyöpä #ruokahalu #pahoinvointi #luontaistuotteet #ravitsemus #syöpähoidot

Jaakko Halmetoja

Havupuu-uutejuoma on helpoin tapa valjastaa puiden energia!

Oheisella videolla terveyden asiantuntija Jaakko Halmetoja käy kokonaisvaltaisesti läpi Karin Havupuu-uutejuoman ominaisuuksia ja sen millaisia hyötyjä sinä voit odottaa juomasta saavasi. Jaakolla havupuu-uutejuoma on käytössä mm. saunajuomana sekä päivien energisoijana. Yksi Jaakon esille nostama Karin Havupuu-uutejuoman tärkeistä eduista on käytön helppous. Riittää, että avaat pullon ja kaadat päivittäisen annoksen lasiin. Valmista nautittavaksi juuri sellaisenaan!

#Vastustuskyky #suoliston toiminta #helppous #saunajuoma #juopuuta #energisoiarki

Hannele Kyttä

Oheisella videolla Hannele Kyttä kertoo kokemuksistaan Karin Havupuu-uutejuoman käytöstä suolistovaivojen tukena TerveysSummit TV -sarjan toisella kaudella. Myös käsien kuiva iho ja veriarvot paranivat samalla.

Aki Nurminen

Oheisella videolla Terveyden asiantuntija Jaakko Halmetoja juttelee Karin Havupuu-uutejuoman käytöstä ja juoman ominaisuuksista TerveysSummit TV -sarjan toisella kaudella.

Esa Keskinen vol.2

MM-kultamitalisti Esa "Essi" Keskinen, kertoo TerveysSummitissa syksyllä 2020 oman tarinansa suolistosairauden voittamisesta ja hyvistä kokemuksistaan Karin Havupuu-uutejuomasta.

Haavainen paksusuolentulehdus eli colitis ulcerosa lamaannutti Esan elämän, mutta nyt miehen vointi on hyvä. Karin Havupuu-uutejuoma kuuluu nykyään Esa Keskinen jokaiseen päivään.

Jaa oma tarinasi

Etsi lähin jälleenmyyjä

Karin Havupuu-uutejuomaa myydään Suomessa yli 400 jälleenmyyjän toimesta. On erittäin todennäköistä, että juomaa löytyy omasta lähikaupastasi. Klikkaa painiketta ja etsi sinua lähin jälleenmyyjä ja hae juomaa jääkaappiisi jo tänään!

Tilaa verkkokaupastamme

Tilaa Karin Havupuu-uutejuoma suoraan tilaltamme. Saat juoman lähimpään Matkahuollon pisteeseen tai suoraan kotiovellesi toimitettuna

(*Siirryt Ravintorengas Oy:n verkkokauppaan)

Vastustuskyky

Elinvoima

Aineenvaihdunta

Lisäaineeton

Luonnollinen

Alkuperäinen


HAE JÄLLEENMYYJÄKSI

HAE JÄLLEENMYYJÄKSI

RAVINTORENGAS OY

Ravintorengas Oy on länsisuomalainen havupuu-uutteen valmistukseen erikoistunut yritys.

Ravintorenkaan tuotantolaitos sijaitsee Siikaisissa Kosken metsätilalla puhtaan suomalaisen maaseudun keskellä – syrjässä asutuskeskuksista, valtateistä ja raskaasta teollisuudesta.


Ravintorengas Oy on valmistanut Karin Havupuu-uutejuomaa samalla tilalla jo vuodesta 1975 lähtien.

Ravintorengas Oy, Kuusistontie 3, 29810 Siikainen

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirjeemme

Saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista uutisista ja kausittaisista tarjouksistamme.


Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa.