Käyttäjien kertomaa

Karin Havupuu-uutejuoman käyttäjistä on vuosien saatossa tehty satoja käyttäjäkertomuksia.

Tutustu tällä sivulla käyttäjien kokemuksiin Karin Havupuu-uutejuomasta ja jos haluat, voit jakaa meille myös oman tarinasi.

Käyttäjien antamaa palautetta ja käyttäjätarinoita

Suvi Gyllecrantz

Nivelreumaa sairastavan Suvin suolisto ärtyi biologisista reumalääkkeistä, eikä helpotusta joka aamuiseen ripuliin tuntunut löytyvän. Vatsa rauhoittui parissa viikossa hänen alkaessaan nauttia Karin Havupuu-uutejuomaa. Suvi on huomannut havupuu-uutejuoman tukevan hänen terveyttään myös reuman kanssa kamppailussa.

"Koen, että havupuu-uutejuoma toimii minulla reumalääkityksen tukena ja ehkäisee ja vähentää sen sivuvaikutuksia. Sen avulla saan vastustuskykyä, paremman aineenvaihdunnan, energiaa, elämänvoimaa ja vahvistan immuunipuolustustani pitääkseni kuntoani yllä reumasta huolimatta." Suvi kertoo.

Lue koko juttu

Liisa Lumme

Liisa kärsi vaikeasta ruusufinnistä, jossa kasvot turposivat ja täyttyivät kirkkaanpunaisilla paiseilla, jotka märkivät kirkasta nestettä. Ruusufinniä hoidettiin useilla antibioottikuureilla, jotka auttoivat aina hetken. Kuurin loputtua tilanne oli kuitenkin hetken päästä taas todella huono. Tuskalliseen tilanteeseen löytyi lopulta apu Facebookin "Rosacea" yhteisöstä, jossa suositeltiin Karin Havupuu-uutejuomaa. Liisa päätti kokeilla juomaa, vaikka ei odottanutkaan suuria tuloksia. Niitä syntyi kuitenkin jo ensimmäisen viikon käytön jälkeen, kun paiseet lähtivät kuivumaan ja ihon tulehdus rauhoittui.

Lue koko juttu

Esa "Essi" Keskinen

MM-kultamitalisti Esa "Essi" Keskinen, kertoo TerveysSummit-ohjelmassa oman tarinansa suolistosairauden voittamisesta ja hyvistä kokemuksistaan Karin Havupuu-uutejuomasta.

Haavainen paksusuolentulehdus eli colitis ulcerosa lamaannutti Esan elämän, mutta nyt miehen vointi on hyvä. Karin Havupuu-uutejuoma kuuluu nykyään Esa Keskinen jokaiseen päivään.

Irma Kytökangas

Terveystuotekauppias Irma Kytökangas Oulusta kertoo, miten hän päätyi Karin Havupuu-uutejuoman käyttäjäksi saamansa rintasyöpädiagnoosin jälkeen.

Hoitojen aikana lääkärit ja hoitajat ihmettelivät miten Irma pysyi niin hyvinvoivana, eivätkä hoidot aiheuttaneet hänelle pahoinvointia eikä muitakaan oireita.

Hoidot myös tehosivat Irmaan erittäin hyvin. Yhtenä syynä Irma pitää havupuu-uutejuoman lisäksi sitä, että hän pyrki hoitojen aikana hoitamaan omaa terveyttään mahdollisimman hyvin.


Jaakko Halmetoja

Havupuu-uutejuoma on helpoin tapa valjastaa puiden energia!

Asiantuntija Jaakko Halmetoja käy kokonaisvaltaisesti läpi Karin Havupuu-uutejuoman ominaisuuksia. Jaakolla havupuu-uutejuoma on käytössä mm. saunajuomana sekä päivittäisenä nesteyttäjänä. Yksi Jaakon esille nostama Karin Havupuu-uutejuoman tärkeistä eduista on käytön helppous. Riittää, että avaat pullon ja kaadat päivittäisen annoksen lasiin. Valmista nautittavaksi juuri sellaisenaan!

Johanna Repo

Johanna sai pysyvän avun atooppisen ihon tulehdukseen Karin Havupuu-uutejuomasta yhdessä hyvän ravinnon kanssa. Johanna jakaa myös, miten hän kehonhuollon asiantuntijana huomaa ihmisen kehossa stressin ja puutostilat.

Hannele Kyttä

Hannele kertoo kokemuksistaan Karin Havupuu-uutejuoman käytöstä suolistovaivojen tukena TerveysSummit TV -sarjan toisella kaudella.

Aki Nurminen

Aki Nurminen on aikuisurheilija, jonka jokaiseen päivään kuuluu myös Karin Havupuu-uutejuoma.

Tarja Mustonen

Tarja kärsi migreenistä yli puolet elämästään. Oireet pahenivat pikkuhiljaa ja kolmen päivän migreeneistä tuli lopulta jopa yli kahden viikon mittaisia. Tarjan terveyshuolet eivät loppuneet migreeniin vaan myös suolisto alkoi oireilla. "Sain diagnoosiksi IBS:n eli ärtyneen suolen oireyhtymän. Olin nähnyt Esa Keskisen hyvät kokemukset Karin Havupuu-uutejuomasta ja päätin kokeilla itsekin juomaa." Tarja kertoo. Tarja alkoi huomata saavansa juomasta apua suolistoonsa. Samalla hän huomasi toisenkin asian. Vaikka kevätaurinko paistoi, ei Tarjalla ollut hetkeen ollut migreenikohtauksia.

Lue koko juttu

Hannele Kouhi

Hannele kärsi lapsesta asti pahasta siitepölyallergiasta, joka rajoitti hänen elämäänsä puolet vuodesta. "Voimakkaat oireet alkoivat joka kevät jo aikaisin ja jatkuivat loppusyksyyn asti. Silmät ja korvat kutisivat, nenä vuoti ja aivastutti. En voinut nauttia ulkoilmasta tai esimerkiksi käydä mökillä.” Kaikki muuttui hänen alkaessaan käyttämään Karin Havupuu-uutejuomaa. Siitä asti siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta.

Lue koko juttu

Jaa oma tarinasi

Etsi lähin jälleenmyyjä

Karin Havupuu-uutejuomalla on Suomessa yli 600 jälleenmyyjää. On erittäin todennäköistä, että juomaa löytyy omasta lähikaupastasi. Klikkaa painiketta ja etsi sinua lähin jälleenmyyjä ja hae juomaa jääkaappiisi jo tänään!

Tilaa verkkokaupastamme

Tilaa Karin Havupuu-uutejuoma suoraan tilaltamme. Saat juoman lähimpään Matkahuollon pisteeseen tai suoraan kotiovellesi toimitettuna

(*Siirryt Ravintorengas Oy:n verkkokauppaan)

Sokeriton

Vegaaninen

Valmis juotavaksi

Lisäaineeton

Luonnollinen

Alkuperäinen


HAE JÄLLEENMYYJÄKSI

HAE JÄLLEENMYYJÄKSI

RAVINTORENGAS OY

Ravintorengas Oy on länsisuomalainen havupuu-uutteen valmistukseen erikoistunut yritys.

Ravintorenkaan tuotantolaitos sijaitsee Siikaisissa Kosken metsätilalla puhtaan suomalaisen maaseudun keskellä – syrjässä asutuskeskuksista, valtateistä ja raskaasta teollisuudesta.


Ravintorengas Oy on valmistanut Karin Havupuu-uutejuomaa samalla tilalla jo vuodesta 1975 lähtien.

Ravintorengas Oy, Kuusistontie 3, 29810 Siikainen

Tilaa uutiskirjeemme

Saat aina ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista uutisista ja kausittaisista tarjouksistamme.


Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa.